buitengewoon forse bosbessen

 

 

 

Op 29 november 2020 is mijn dichtbundel TWEE TON verschenen bij Uitgeverij Opwenteling

...wie deze bundel binnenstapt komt in een wereld waar al improviserend het binnen en het buiten, de observaties, associaties en reflecties vloeiend in elkaar overlopen tot een volledig kloppende consistentie. Er gebeurt veel tegelijkertijd en je bent de hele tijd aan het afdwalen, maar toch komt het altijd to the point. En: ... de bundel lijkt gebaseerd op improvisatie, met mooie ritmes, snel en afwisselend. Maar in de stroom van associaties worden ook steeds momenten van reflectie gecreëerd. Wie de gedichten terugleest, ontdekt steeds weer andere poëtische momenten. Alsof je steeds een andere lijn volgt. (Sander Haccou)

De cover is ontworpen door Janine Hendriks van Kaftwerk. De auteursfoto op de achterflap is gemaakt door Jeroen van Keulen.

Op 29 november werd TWEE TON ten doop gehouden in de theaterzaal van United Cowboys in Eindhoven. Door corona mocht er bijna niemand bij aanwezig zijn. En we konden ook geen gebruik maken van de bar. Gelukkig waren er kleine heerlijkheden die perfect bij de gedichten pasten: met marsepein gevulde dadels en torens van buitengewoon forse bosbessen.

 

Support your poets! Vanaf toen was TWEE TON te koop en dat issie nog steeds! Online te bestellen bij alle boekhandels. Support your local bookstore, ook online! Fysiek ligt de bundel bij Perdu in Amsterdam, De Vrije Boekhandel in Breda en Boekhandel Spijkerman en Van Piere in Eindhoven.